כפפות סיבי נחושת-הקלת דלקת פרקים ?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/08/2016 | 18:50 | מאת: סיגל

שלום אני סובלת מכאבי מפרק כף היד בגלל דלקת פרקים כרונית מזה זמן רב.  שמעתי על מוצר חדש בשם- כפפות סיבי נחושת- הטוען לשיפור זרימת הדם וסיוע לדלקות מפרקים. המוצר טוען ל: הרגשה מיידית של הדחיסה למפרקים, השרירים והרקמות. הגדלת זרימת הדם וכך מפחית נפיחות של היד. לכן מעוניינת לדעת האם ייתכן? ולקבל חוות דעתך בנושא שימוש בהן להקלה אפשרית. תודה מראש.

שלום לא מוכרים לי מחקרים בנושא. הגברת זרימת הדם נוטה להחמיר נפיחות ולא להפחית אותה.

מנהל פורום דלקות מפרקים