סובל מכאבי גב (אמצאי בין החוליות)

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

12/06/2016 | 00:05 | מאת: ממ

שלום, אני בן 31 ספורטאי פעיל מאוד( רכיבוצ, ריצות ושחייה). לפני כ 7 חודש התחלתי להרגיש כאבים בגב, הכאב מורגש בעיקר שאני מתכופף קדימה, כמו קשיחות, הכאב מורגש בעיקר בלילה ובבוקר ומוקל כאשר אני מתאמן. לפעמים יש הקרנות לאגן. בקרתי אורטופדים, עשיתי C.T גב ובטן (ללא חומר) - יצא תקין. איני יודע כבר מה לעשות, הכאב כרטני ומשבש לי את החיים, איני יכול לשבת שעה רצופה, תמיד חייב לקום ולהימתח. ( ניסיתי ארקורסיה 90מג, פתר את ההקרנות שהיו בזמנו) האם יש המלצות? מה עלי לעשות ? תודה רבה

שלום חלק מהכאב עשוי להיות על רקע דלקת. אם האורטופד סבור כי מיצה את התחום שלו רצוי לפנות לראומטולוג שיתרכז באפשרות של דלקת במפרקי האגן.

מנהל פורום דלקות מפרקים