כאבי פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

03/05/2016 | 00:25 | מאת: עדי

לפני כחודשיים אולי יותר, התחלתי לחוש בכאבים במפרקי כף היד באופן סימטרי, כמו כן שמתי לב שכאשר אני יושבת על רגל מקופלת אני מתקשה לישר אותה לאחר מכן, אזור הברך כואב.. בידיים הכאבים באים בכתיבה, נשיאת שקיות, וסחיטה של מטלית. ב10 חודשים האחרונים שילבתי בחיי ספורט גם דינמי וחיטוב ובחודש האחרון הוספתי גם ריצה אינטרוולית, אני אוכלת בריא ומאוזן. בסוף החודש אהיה בת 40, יש לי 5 ילדים, הקטן בן שנה וחצי. אין לי במשפחה בעיות פרקים שידועות לי, האם אלו תסמינים של דלקת פרקים, צריך ברור? התחושות הללו די מלחיצות אותי. אשמח לתשובה, תודה

שלום קשה לומר באופן ודאי מהתאור.תחושתי היא שצריך להמתין ולבחון האם הדבר לא קשור לעלייה בדרגת הפעילות הגופנית שלך. במידה ומופיע כאב מתמשך בבקרים, נוקשות או נפיחות פני בהקדם לראומטולוג.

מנהל פורום דלקות מפרקים