דלקת מפרקים פסוראזיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/04/2016 | 17:04 | מאת: אילן

שלום יש ךי דלקת מפרקים פסוראסיטית ובנוסף סכרת סוג 2 נוטל ערבה הבנתי לערבה יש תופעות רבות אחת מהן פגיעה בלבלב השאלה ירדתי הרבה במשקל נפח זרועות הצטמקו סובל לעיתים מכאבי בטן הרופא החליט לעשות לי סיטי בטן האם במידה ולא אקח טיפול תרופתי יפחית את האכבים ד"א ירידה המשקל אין דלקת ואין כאבים ירידה במשקל זה טוב עקב דיאטה ולא תאבון ירוד מה אתה מציע ד"ר

שלום ערבה יכולה לגרום לירידה במשקל. במידה ואין בעייה אחרת הגורמת לירידה במשקל ( אני מבין שאתה מברר זאת) והירידה אינה מפריעה ( אולי מועילה בשל הסכרת) וכן מועילה לדלקת המפרקים אזי זו לא סיבה להפסיק אלא לעקוב לבד.

מנהל פורום דלקות מפרקים