דיכוי מערכת החיסון באמצעות שמן CBD

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/12/2015 | 15:22 | מאת: שהם

האם מישהו שמע/ יכול לתרום מניסיונו הטיפולי, בטיפול בדלקת מפרקים מסוג פסוריאזיס ארטריטיס באמצעות דיכוי המערכת החיסונית ע"י שימוש בשמן CBD המופק מקנאביס רפואי? האם ניתן להשיג מוצר זה בארץ והאם הוא יכול להוות תחליף טבעי לטיפול בדלקת מפרקים? איזה תהליך בירוקרטי צרך כדי להשיג מרשם בארץ? תודה .

שלום אין כל מידע מבוסס מחקרית על השפעת קנביס בדלקת מפרקים פסוריאטית. ישנן תרופות בשוק עם הוכחה מחקרית לשיפור במצב החולים ולמניעת נזקים ארוכי טווח.

מנהל פורום דלקות מפרקים