דלקת פרקים שיגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/06/2015 | 13:23 | מאת: יואל

שלום רב אני מאובחן ב - RA ומטופל במבטרה וערבה המצב של גוף לא כזה מעודד יש הקלה אבל עדיין קשה וכואב לי בכפות הידיים ובקרסוליים . לאחרונה החלו כאבים בכפות הרגליים שממש קשה לי ללכת או לעמוד על הרגליים, בבוקר כאשר אני עומד אני צריך להמתין מספר דקות כדי להרגיש את כפות הרגליים. ברצוני לשאול האם זה קשור ל - RA או אולי זה בעיה אורתופדית מה דעתו של הד"ר. בברכה ותודה מראש

שלום לא ברור האם אתה סובל מכאב או מהפרעה בתחושה. אם מדובר בכאב אזי צריך לוודא שהדלקת בשליטה הן בעזרת בדיקתך וניתן להיעזר גם בבדיקות מעבדה ו US של המפרקים. אם מדובר בהפרעה בתחושה צריך לברר האם זו אינה תופעת לוואי של ערבה.

מנהל פורום דלקות מפרקים