אונקילוזיס ספונדיליטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/05/2015 | 17:59 | מאת: מיכל

שלום, אחרי שנים רבות של כאב אובחנתי באונקילוזיס ספונדיליטיס.מועמדת לקבל טיפול ביולוגי אך בשלב זה לא יכולה כי התגלתה שחפת חבויה. שאלות :א. מה יכול להקל בנתיים ביחוד על כאבי הבוקר, תרופה אחרת? ב. האם בנוסף להליכות ותרגילי מתיחה יש פעילות נוספת מומלצת? כמו הדרותראפיה,פיזיותראפיה, יוגה טיפולית, פלדנקרייז? מה מומלץ במיוחד? תודה מיכל

שלום 1. יכולים לעיתים לעזור נוגדי דלקת שאינם סטרואידים-ישנן תרופות רבות במשפחה זו. 2. פעילות גופנית מתונה רצויה- הליכה, שחייה, פעילות לשמירת גמישות הגב והצוואר.

מנהל פורום דלקות מפרקים