דלקת פרקים פסוריאטית אנברל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/03/2015 | 12:25 | מאת: אלון

שלום, אני מטופל באנברל כבר שנתיים 50 CC בשבוע מדדי דלקת טובים CRP נורמלי רק טריצגלידים גבוהים למרות הטיפול באנברל והמדדים הטובים, יש כל כמה חודשים נפיחויות באצבעות הידיים, מדובר באמה בעיקר ולפעמים גם אצבעות אחרות, אני הולך לאורטופד שמזריק לי קורטיזון לפרקים וזה מחזיק חצי שנה בערך. הראומטולוג אמר לי שאין לו כרגע פתרון טוב יותר מהאנברל והאורטופד אומר שהקורטיזון לא מרפא את הפרק מה עושים ??? כל החיים אזריק קורטיזון לפרקים ?? אודה על תשובתכם. אלון חייב לציין שקיבלתי בעבר מטוטרקסט שלא הסתדר עם הגוף שלי ולכן אני מקבל היום רק אנברל

שלום האפשרויות מהמידע שמסרת הן 1. הזרקה לפי הצורך 2. סטרואידים דרך הפה במינון קטן על בסיס קבוע 3. תוספת של ARAVA על ה ENBREL 4. מעבר ל STELLARA 5. לחכות לאישור להכנסה לסל של APREMILAST בחודשים הקרובים לדעתי הטוב ביותר בשלב ראשון זה לבקש אישור להוספת ARAVA.

מנהל פורום דלקות מפרקים