דלקת פרקים בברך

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

09/12/2014 | 20:08 | מאת: דריה

שלום יש לי את הדלקת בברך מגיל 13 ככה הפסקת לרקוד להתעסק בספורט (כמובן שאני לפעמים מנסה לרות ולעשות פעילות ועדיין יש לי מים בברך וכאבים) כרגע אני בת 19 בצבא . בצבא לא כולכך מסתכלים אלי ובקושי עוזרים לי יש לנו שמירות זה מסביב לבסיס ויש עליות וזה ממש מכביד לי לברך ולא רוצים לתת לי פטור בשמירה בישיבה עכשיו אני מרגישה שזה מתפשט לי לפרקים ביידים (מרגישה כאבים חוזרים) איך אני יכולה להשיג משהו כדי שיעזרו לי ממש כואב לי והברך שלי כבר חצי שנה עם מים בברך וזה לא יורד הנפיחות.

שלום נפיחות בברך משמעותה- דלקת. את צריכה לפנות בהקדם לראומטולוג כדי לטפל בעצמך.

31/12/2014 | 20:20 | מאת: עופרה

כדי שיתן לך את המענה לטווח הרחוק. אני לא רופאה אבל מבחינה תזונתית אני חושבת שכדאי לך לחפש תוסף תזונה שמכיל גלוקוזאמין לטיפול בדלקת. אני יודעת שיש פורמולה כזאת שנקראת ארט 3 פלקס. רפואה שלמה

מנהל פורום דלקות מפרקים