בקשה להארות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/08/2014 | 18:28 | מאת: romi

שלום אני בת 62, סובלת מכאבים מפושטים בכל הגוף. ראומטולוג קבע פיברומיאלגיה. באולטרסאונד וmri גילו קרע בגיד הכתף והציעו ניתוח. עקב התמשכות הכאבים בכל הגוף נשלחתי למיפוי עצם והרי התוצאות: גיל: 62 . הבדיקה בוצעה בתאריך: 18/08/2014 מיפוי עצמות כולל ספקט אגן: TC-99 MDP 25 mCi : הזרקה . סיבת הפניה: כאבים במפרקים, כאבי גב. מיפוי קודם מ- 06.06.12 ממצאים: קיימת קליטה מוגברת, מודגמת גם במיפוי הקודם, בחלק תחתון של סקרו-איליאק דו-צדדי-יכולה להתאים לסקרו-איליאיטיס. קיימת קליטה מוגברת, מודגמת גם במיפוי הקודם, באספקט אולנרי של שורשי כפות הידיים, בכתף מימין, .S1 ,L5 ,L4 קליטה מוגברת באספקט לטרלי משמאל של ע"ש צווארי, בפסטות משמאל של חוליות , LT.SCJ - ב קליטה מעט מוגברת בברכיים ואי סדירות בקליטה בע"ש. סיכום: קליטה מוגברת כנ"ל ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים או דלקתיים. האם יש סיבה לדאגה מעבר ל..הזדקנות הגוף? האם יש קשר למה שכתוב על ע"ש צווארי(שמאד בעייתי אצלי) להזעה נוראית של הראש, בלי קשר לטמפרטורה החיצונית? אודה על כל הארה ודעה.

שלום מיפוי עצמות היא בדיקה לא ספציפית. צריך בראש ובראשונה להתייחס לתלונות שלך. אין קשר בין הממצאים בצוואר ולהזעה של הראש.

מנהל פורום דלקות מפרקים