דלקת פרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

01/07/2014 | 20:34 | מאת: r/r

שלום רב, דלקת פרקים שטופלה ביומירה עקב נאורפטיה שאובחנה בבדיקות הופסק טיפול.כעת האגן ופרקי הירכיים צועקים הצילו . עד התחלת טיפול חדש מקבלת ברקסין .וכמות ה MTX הוגדלה ל 17.5 לשבוע. אשמח לשמוע המלצותיך

שלום מובן שרק הראומטולוג המטפל שמכיר אותך יכול לתת המלצתות מבוססות. טווח הטיפולים הקיים לדלקת מפרקים פסוריאטית קטן יחסית . בזמן הקרוב אמורה להכנס לסל תרופה חדשה ( STELLARA )שעד כה היתה מאושרת לפסוריאזיס בלבד. בטווח המעט יותר רחוק יתכן שתהיה תרופה נוספת שתכנס. בזמן שעד מציאת חלופה קבועה בעיקר נוגדי דלקת לא סטרואידליים וסטרואידים. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים