פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/04/2014 | 14:52 | מאת: שני

לצערי 25 שנים חולת פיברומיאלגיה. האם ניתן לשייך פריצת דיסק בעמוד שידרה צווארי CT C3C4 בלט אחורי מרכזי ימני של הדיסקית שגורם ללחץ על קדמת השק הדורלי.C5 C6 שינויים ניוונים של הדיסקית בלט אנולרי דיפוזי קל שטוח מאחור ללא לחץ על השק הדורלי. בדיקה מחודש מרץ 2014. בנוסף עמוד שירה מותני הצרות חוליות L3L4 כל עמוד השירה עם שינויים ניוונים. ובנוסף אוספופרוזיס.האם ניתן להסביר כאבי תופת ביד ימין וכן כאבים עמוד שידרה צוורי וכן כאבים בצלעות בית החזה ועצמות נשכם לפי בדיקת CT.כדורי ארקוקסיה עוזרים מעט וכן טיפות טרמדקס. הביה שהכאבים חוזרים כל פעם בעוצה יותר חזקה. איזה רופא מטפל בממצאים אילו.והאם חולי פיברומיאלגיה צריכים להיות במעקב ראומטולגי. בתודה מראש

שלום כל כאב כרוני יכול להוביל לפיברומיאלגיה ואת מתארת לפחות שני מוקדים של כאב כזה. לפי תאורך נראה כי טיפול בסבל הנגרם מבלטי הדיסק יביא לך את התועלת הרבה ביותר. מי שמטפל בכך הם מומחים ברפואת כאב או אורטופדים. בהצלחה

מנהל פורום דלקות מפרקים