ערכים גבוהים ast got alg gpt

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

21/10/2013 | 07:46 | מאת: אלי ור

שלום, אני בת 31 אחרי 2 לידות. לאחרונה הבחינו בי את מחלת גרייבס. עדיין לא התחלתי טיפול מכייון שנדמה שיש שיפור בt3 ו t4. אבל היום עשיתי בדיקות דם , ואלה התוצאות החריגות שלי: Alt gpt 214 Ast got 216 Wbc leycocytes 17 Neutrophils x Lymphociits% 14.80 Neutrophils#13.36 מה קורה כאן? האם זה קשור לגרייבס? אני רוצה לציין שהיום שעשיתי את הבדיקות אני קצת מקוררת ( גרון נפוח מאוד) והיה לי מעט חום 38. תודה על תשובתכם

שלום זהו פורום של דלקת מפרקים. כדאי להפנות השאלה לפורום אנדוקרינולוגיה

מנהל פורום דלקות מפרקים