עייפות, חולשה, כאבים ועוד..

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

16/09/2013 | 13:24 | מאת: אורלי

בת 30. מזה כשנתיים-שלוש סובלת מכאבים בידיים וברגליים והרגשה כללית של חולשה ועייפות שהתגברו והתחזקו בחודש האחרון. בבדיקות אחרונות ESR=48, CRP=2.64. סובלת שנים מכאבי ברכיים(סחוס/פיקה). הייתה דלקת במרפק טניס(טופלה בדיקור סיני). כרגע דלקת בכרית כף הרגל, לפני כחצי שנה קיבלתי מרופא משפחה אטופן וכדור נוסף לדלקת ברגל שלא עזרו, כעת הומלצו מדרסים ע"י אורטופד. לחצים בשלפוחית ותכיפות במתן שתן (כ-8 שנים) יש תקופות טובות יותר ויש בלתי נסבלות. חוסר ב-B12 שהתייצב. לפני כשנתיים הייתי אצל ראומטולוגית שפסלה דלקת פרקים. רגישות באזור הלסת התחתונה, מידי פעם הרגשה כאילו האזור "נתפס" בבוקר וכאבים נוראיים בבליעה. רגישות במותניים מאחור. כאבים בשכמות. בבדיקות כמו: EMG ברגליים, אולטראסאונד בצוואר לא נמצא משהו חריג. באולטראסאונד כף הרגל נמצאה דלקת. אשמח לדעת מה זה יכול להיות? המון תודה!

שלום חזרי להבדק אצל ראומטולוג. התאור שלך יכול להתאים לדלקת מפרקים

מנהל פורום דלקות מפרקים