האם תתכן דלקת פרקים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

26/07/2013 | 22:59 | מאת: אסנת

כחצי שנה אחרי לידת בני ביוני לפני שנה החלו כאבים בפרק כף יד שמאל שהלכו והחמירו, קיבלתי זריקת קורטיזון שעזרה לחודש והכל חזר ובגדול. כמה חודשים לאחר מכן גם כאבים בימין ובשתיהן עד היום. לקחתי כבר ארקוקסיה ולאחר חודשיים אתופן ושניהם לא הועילו. לפני חצי שנה התווספו כאבים בכתפיים, לאחרונה גם קרסול. לפני חודש שמתי לב שעל הברכיים ובצידי הקרסוליים נוצר מעיין עור קשה ומחוספס (מעט)- האם זה קשור? האם תתכן דלקת פרקים? אני בסהכ בת 32 פעילה ספורטיבית כל חיי עד לפני כצי שנה שכבר לא יכולתי בגלל הידיים בעיקר ועושה רק הליכות כיום. גם שחייה (נכונה ומותאמת) מחזיקה כאבי כתפיים איומים. האם חוץ מדלקת פרקים יש סיכוי למשהו אחר? ראיתי כבר שלושה אורטופדים שלא הועילו עד כה האם יתכן שכל אחד מהם הוא דלקת מקומית בלי קשר לשנייה? איך יכול להיות שתרופות אנטי דלקתיות לא מעבירות את הכאב אם זו דלקת?

שלום נשמע שיש אפשרות סבירה שמדובר בדלקת מפרקים. יתכן דלקת מפרקים הקשורה לפסוריאזיס לפי תאור הפריחה. פני לראומטולוג בהקדם

מנהל פורום דלקות מפרקים