פסוריאטיק ארטריטיס

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

19/07/2013 | 18:08 | מאת: קיצנית

שלום, ב-4 השנים האחרונות אני סובלת מדלקת מפרקים ספחתית קשה וכואבת. עד כה טופלתי במתותרקסט+ אנברל, לאחר שנה + הומירה, כשלא עזר עברתי לסימפוני, ולפני 4 חודשים מבטרה פעמיים. כל זאת ללא הועיל, מדדי הדלקת בבדיקות דם לא יורדים, והכאבים חזקים ומקשים על פעילות יומיומית. מה האפשרויות העומדות כעת בפני? אודה על תשובה

שלום האפשרויות מצומצמות יחסית. אפשר לנסות ARAVA. אפשר לשאול את רופא העור האם על פי מצב העור את זכאית לקבל STELARA . אם כן זה עוזר לחלק מהאנשים גם לדלקת המפרקים ( זה כנראה יכנס לשימוש בשנה שנתיים הקרובות בהתוויה זו). הזרקות של סטרואידים הם אופציה זמנית בעיקר במפרקים גדולים ובינוניים.

29/07/2013 | 10:19 | מאת: קיצנית

תודה על התשובה. אכן כל חצי שנה בערך אני מקבלת זריקת סטרואידים להקלה כללית.

מנהל פורום דלקות מפרקים