פענוע הבדיקה

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/06/2013 | 16:45 | מאת: אתי

אני סובלת מזה 5חודשים מכאבים בכפות רגלים שהיה מלווה באודם מעל כף הרגל ולפעמיים כחול נשלחתי לרמאוטולוג עקב מיפוי עצמות שמסתבר שישנה בעיה של סקוליוזיס טורקו לומבלי קלה .וגם ראומטולית נשלחתי לבדיקת דם ב תחלה הראה לי rhematoid factor 64 וכיום זה עומד על 37 האם זה מראה על סימנים מעודדים שהמחלה עוזבת אותי?יש מקום לדאגה או להפך.אולי הבעיה שלי שיש לי בעיה עם הקשת בכף הרגל אולי סדקים שהיא גורמת לדלקת ולכאב איפה אני עומדת כיום אין לי מושג שיפור בדלקת יש אבל לא בכאב . עדיין יש לי כאבים בשעת ההליכה ( לוקחת סלזופירין 2 ביום ולפעמים גם אקמול.בבקשה תעזרו לי אני מיואשת מהכאבים ומהכדורים אני כל הזמן מצוננת ולפעמיים גם שתעלת וזה חדש לי מה ניתן לעשות עוד בבקשה?

שלום כאב הגב -סקוליוזיס אינו קשור כנראה לדלקת מפרקים. אין הרבה משמעות ל RF משתנה . לגבי הטיפול בסלזופירין- אם את מרגישה שאינו מועיל לאחר מספר חודשים, פני לראומטולוג-ישנן אפשרויות רבות אחרות.

מנהל פורום דלקות מפרקים