כאבים במפרקי כף היד

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/06/2013 | 10:11 | מאת: איתן

ד"ר קמחי עודד שלום רב, אשתי סובלת כבר תקופה של מספר חודשים לסרוגין מכאבים במפרקי כף היד (ימין בלבד) ולאחרונה התעצמו לה הכאבים והפעם באיזור הזרת. הכאבים משתקים אותה עד כדי כך שהיא לא מסוגלת לבצע פעולות כמו כתיבה, פתיחת בקבוקים ועוד. קראתי קצת על מחלות ניווניות שונות וקבענו אליך תור ב 30 לחודש. שאלתי היא מה אפשר לעשות עד שנפגש כדי להקל על הכאב הבלתי נסבל. אגב, אשתי בת 50 עם אוסטאופרוזיס וצליאק. אודה לך על תגובה איתן

שלום אם אין בעיות רפואיות המונעות מתן נוגדי דלקת ( כיב, יתר לחץ דם, מחלות כליה, בעיות לב) אז אפשר ליטול- נקסין,וולטרן, אתופן, ארקוקסיה, סלקוקס ודומיהם.

מנהל פורום דלקות מפרקים