אנקילוזיס ספונדליטיס+ כאבי ידיים?

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

23/05/2013 | 17:24 | מאת: רוני

שלום דר, מאובחנת בנחלה, מטופלת ע"י ארקוקסיה ומרגישה הטבה ניכרת באזור האגן לשבועיים האחרונים התחילו לי כאבים בכף יד החזקה שלי(אני עובדת הרבה מול מחשב) כאבים מסוג נימול, שריפה ואף מעיר אותי משינה.. לאחרונה התחילו גם כאבים לאחר שאני עושה כלים או רושמת הרבה, הכאבים החלו מכף יד מהזרת לכרית ועולים כלפי האמה, האם יש קשר למחלה? האם הדלקת מהאגן מקרינה עד לידיים?אם כן הארקוקסיה לא אומרה לטפל בזה גם??איך הגיוני שישי לי הטבה באזור האגן וכאבים ביד? תודה לך רוני

שלום נשמע שיש לך דלקת בגיד על רקע שימוש עודף ( אולי מהמחשב) ויש גם מרכיב כנראה של לחץ על העצב של כף היד. סבירות קטנה יותר שיש דלקת במפרק הקשורה לאנקילוזינג ספונדליטיס. ארקוקסיה היא תרופה טובה אבל לא תעלים כל דלקת במיוחד אם הטיפול העיקרי הוא מנוחה כמו שנשמע במקרה שלך.

מנהל פורום דלקות מפרקים