RA

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/04/2013 | 22:58 | מאת: אברהם

שלום גבר בן 47 לפני חודש היתה לי כנראה שפעת כמה ימים חום וחלף. מאז כבר חודש עייף, חולשה. ביומיים שלושה האחרונים מרגיש קצת כאב בפרקי כפות הידיים, קרסוליים, אגן. הליכה של כמה דקות כואבת קצת בכפות הרגליים. אתחמול בדיקות דם בקופת חולים שקיעת דם 18 CRP תקין מתחת ל 0.1 כל היתר תקין.ספירה תקינה המוגלובין 13.6 אין חום כבר חודש. ברצוני לשאול. אם חלילה מדובר בהתחלה של ראומטואיד ארטריטיס האם בשלב כזה, כמה ימים אחרי שהתחילו קצת כאבים בפרקים, יהיה עליה בשקיעת הדם וב CRP? היות והם תקינים האם רוב הסיכוי שאין מדובר ב RA ? ( זה מטריד אותי כי היכרתי מישהי שחלתה בזה ) תודה רבה אברהם

שלום התאור שאתה מתאר והבדיקות שהבאת אינם תומכות באבחנה של RA

מנהל פורום דלקות מפרקים