כאבים לא ברורים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/03/2013 | 22:54 | מאת: אור

אני בת 68 למעלה משנה יש לי כאבים חזקים ביד שמאל,] בצלעות, לא מצליחים האורטופדים לדעת ממה, לפני כמה ימים התחילה לכאוב לי יד ימין, והגוף, כאב כמו דקירות, או שריפה, [יש לי נוירופתיה עד היום היתה רק באיזור הגרב] ועכשיו הכאבים האלה, אני לא יודעת ממה. האם דלקת פרקים, נוירופתיה, אולי אפילו חס וחלילה משהו לא טוב בעצמות, כשאני עושה מקלחת חמה אחר כך כואב לי יותר, אקמול עוזר לי לכמה שעות, וחוזר, לאיזה רופא ללכת, יש לי תור למיפוי עצמות, איך אפשר לדעת ממה הכאבים ואיך אפשר לטפל, והאם יש אפשרות לטפל באקופנקטורה , זה יעזור? תודה

שלום מיפוי עצמות הוא התחלה טובה לבירור של כאב מהסוג שתארת. על פי הממצאים אפשר יהיה לדעת גם לאיזה רופא לפנות.

מנהל פורום דלקות מפרקים