בדיקות דם שקשורות במפרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/06/2020 | 14:23 | מאת: ג'ני

DNA (ds) Ab תוצאה4.0 IU/ml תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 4.0 6 שם הבדיקהSSA (Ro) SINGLE תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהSSB (La) SINGLE תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהA.B2 GLYCOPROTEI IgM תוצאה1.9 U/ml תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 1.9 20 שם הבדיקהA.B2 GLYCOPROTEI IgG תוצאה<1.4 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהANTI CARDIOLIPIN IgG תוצאה<1.6 תוצאה לעומת טווח הנורמה הערות והסבר שם הבדיקהANTI CARDIOLIPIN IgM תוצאה2.5 U/ml תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 סמן - ערך תקין 2.5 20 הערות והסבר שם הבדיקהANTICENTROMERE Ab תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהANTI-MYELOPEROXIDASE תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהRNP A תוצאה1.3 Index תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 0.90 סמן - הערך מחוץ לטווח 1.3 שם הבדיקהRNP 68 תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהSmRNP תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהSSA-60 תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהSSA-52 תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהCHROMATIN תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהRIBOSOMAL P Ab תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהANA PATTERN תוצאהSpeckled תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהANA TITER תוצאהBORD 1:40 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהSm (anti Smith Ab) תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהANTI PROTEINASE 3 תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהRNP תוצאה1.3 Index תוצאה לעומת טווח הנורמה 0 0.9 סמן - הערך מחוץ לטווח 1.3 שם הבדיקהScl-70 Ab תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה שם הבדיקהAnti Jo-1 Ab תוצאה<0.2 תוצאה לעומת טווח הנורמה

שלום אין אפשרות לבצע בפורום פענוח של בדיקות מעבדה. בדיקות מעבדה צריכות להיות מפוענחות תמיד בהקשר של שאלה קלינית ( תלונה/ממצא גופני). ניתן לקבל התייחסות לגבי משמעות של כל בדיקה באתרים של כל הקופות.

מנהל פורום דלקות מפרקים