דלקת פרקים?משהו מוזר

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/01/2020 | 14:33 | מאת: יוסח

שלום רב ברצוני לשןאל לאחר בדיקה אצל אורטפד.אמר שיש חשש לדלקת פרקים.העוברתי לראמטולגיה שהתור ממש ארוך אבל איני יודע במה מדובר הסימפטומים שיש זה קודם כול הרבה ליכוך כזה בישיבה על הברכיים במפרק של הברך.מאוד קשה לקום בנוסף.יש יובש קיצוני פה ועניים ןגם מעורבות של אור.יש לציין נשלל סכרת.הרגשה כללעת לא טובה של חולי.גם במפרק כף הרגל המון קליקים.קצת גם בחלק עליון שזה מפרק הלסת.כאבים מטורפים.משהו סנוסף יש לי קשיון בוקר שעובר לאחר זמן קצת.מה שמפריע וקשה זה הירידה בראיה והיובש הקיצוני בפה אורטפד רצה לתת לי אטופן בנתיים.אבל שהסברתי לו שיש לי טחורים פנימים מדממים לסירוגין הוא לא נתו.עברתי קולונסקופיה שיצאה תקינה ונראה בה הטחורים מה עלי לעשות בנתיים במידה ויש כאבים.האם אפשרי לנסות אטופן .שיש לי מפעם קודמת? גם הרגשה חום פנימי כול הזמן .אבל מד החום מראה ההפך ירידה בחום שנא בין 34.36 אשמח לדעת לאן הכיון הולך תודה רבה.אגב אטופן בעלון יש שם תופעות מפחידות מאוד ורק בגלל זה אני לא לוקח.הפחד שלי שיגמרו לי הפרקים לגמרי.ומה אחרי זה.יש לציין שאני בדכאון מהמצב.וגם פחות אוכל .הבנתי שכאשר יש דלקת פעילה זה גם גורם לירידה בתאבון בנתיים לוקח אלטרולט שעושה אותי עייף לגמרי אשמח למענה טוב ומפורט דר היקר תודה

29/01/2020 | 16:15 | מאת: יוסי

משהו נוסף שאורטפד רשם דיפורמציה בבית החזה מה זה

שלום תלונותיך מצריכות בדיקה גופנית ועיון בבדיקות המעבדה . פנה לראומטולוג בהקדם האפשרי

30/01/2020 | 17:14 | מאת: יוסי המשך

תודה על המענה הזריז.כמה זה דחוף לגשת לראמטולוג כי כרגע התורים מאוד ארוכים.האם זה אכן נשמע כמו דלקת פרקים חלילה או תסמונת סיגורין? תודה אשמח לתשובה

מנהל פורום דלקות מפרקים