ניפחות וכאבים במפרק שבין שתי אצבעות רגל

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/01/2020 | 15:54 | מאת: איתן

נפיחות וכאבים במפרק שבין שתי אצבעות רגל, יש לי בשתי כפות רגליים במפרקים שבין שתי אצבעות לחץ וכאב לוחץ בעמידה גם מלטה. בשמאל יש גם אודם. אני סובל מכאבים במפרקים הגוף. לא אובחנתי כסובל מדלקת מפרקים שגרונית. לדעתי מה שיש לי זה לא ממכה זה משהו פנימי, ומאוד תואם את הדלקת שגרונית. זה קורה לי פעם ראשונה. אימי סבלה מהבעיה, אני בן 55, בקופה לא מתיחסים לזה בכלל, כן זה כלום יעבור לך, קראתי שצריך להתחיל לטפל מוקדם, שאלתי איזה טיפול יש בשלב כזה, האם סטרואידים לטווח קצר יכולים לעזור? יכול להמליץ על תרופה שניתן לקחת לבד? תודה צרפתי קובץ תמונה

שלום האבחנה של דלקת מפרקים נעשית עלידי האזנה לתלונות, בדיקה ובדיקות עזר במעבדה ובהדמייה. יש להגיע לאבחנה לפני החלטות טיפוליות. ממליץ להבדק על ידי ראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים