דלקת מפרקים פסוריאטית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/10/2019 | 19:45 | מאת: אני

יש לי כנראה דלקת מפרקים פסוריאטית(אומרת כנראה כי מלא רופאים קבעו אבחונים שונים...) בכל מקרה כבר ניסיתי כחמש ביולוגיות, קנאביס, כל טיפולי העור הידועים..ללא הטבה. לאחר התפרצות פסוריאזיס(פלמופלנטר) נוראית לפני שנה, שמעתי על אנשים שנוטלים אומגה3, בכמות גדולה וזה עוזר. מאז פברואר אני נוטלת 3גרם אומגה 3, וממאי אני בהטבה עצומה. ועכשיו לאחר הפסקה ארוכה התחילה דלקת המפרקים להזכיר את קיומה(הפסואיאזיס עם סימנים של התחלה שוב..מקווה שלא) הראומטולוגית רשמה לי טלץ, ואני מתלבטת קשות. האם כדאי להתחיל ליטול ביולוגית כשיחסית המצב לא חמור מאד, אם בכלל זאת כן תתאים לי, או לחכות להתפרצות בלתי נסבלת. וגם היא רשמה לי 160 העמסה ולאחר מכן 80 כל 4 שבועות. מעיון באינטרנט הבנתי שלפסוריאזיס צריך כמה חודשים כל שבועיים. וגם, בהפניה לאחות בשביל ההזרקה נרשם גם חיסון שפעת ודלקת ריאות. אני כבר לא זוכרת, האם מותר לקבל חיסונים אלו יחד עם הביולוגית? סליחה על האורך ותודה על התייחסות

שלום TALTZ היא תרופה הדומה ל COSENTYX . היא עובדת מצויין על העור ויש לה השפעה גם על המפרקים. המינון בפסוריאזיס ובדלקת מפרקים שונה ואם העור טוב כעת אז נותנים את המינון בשביל דלקת המפרקים. ההחלטה ליטול או לא תלוייה בעיקר בסבל שלך. בהצלחה

מותר ורצוי ליטול חיסונים לשפעת ודלקת ריאות

מנהל פורום דלקות מפרקים