כאבי מפרקים כלליים ובעיקר בכתפיים וזרועות

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/04/2019 | 18:26 | מאת: לירי

שלום עם הכניסה לתקופת מנופאוזה החלו כאבי פרקים ממש קושי לישון.בדיקות שנעשו לבדיקת מחלה ראומטית תקינות.האים הנושא מוכר האים קיים טיפול האים טיפול הורמונלי עשוי לסייע ואזה. חג שמח תודה רבה

שלום הקשר בין מנופאוזה לכאב מפרקים מוכר אך נחקר מעט מאד. בדיקות דם תקינות אינן שוללות בעייה מפרקית על כן רצוי להבדק אצל ראומטולוג . לאחר שנשללה בעייה דלקתית ברת טיפול ניתן יהיה אולי ליחס את הכאב למנופאוזה. במידה ופעילות גופנית אינה מרעה את המצב רצוי לבצע פעילות קלה ( הליכה ושחייה) ולבחון את ההשפעה על הכאב.

מנהל פורום דלקות מפרקים