סלזופירין שאלה.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

10/01/2019 | 11:43 | מאת: אוהד

אני מאובחן עם קרוהן ומקבל פנטסה כבר מעל לשנה. אני גם סובל מדלקת מפרקים מסוג spondylitis. לאחרונה בהמלצת ראומטולוג וגסטרואנטרולוג הוספתי לטיפול סלזופירין. כרגע אני לוקח 1 גרם סלזופירין ליום כבר שבועיים ויש לי יותר כאבי בטן מהרגיל, ובחילות. התופעות לוואי של החמרת הכאבי בטן והבחילות אמורות לחלוף עם הזמן?כי אני אמור להעלות בהדרגה את המינון ואני לא יודע אם אני יכול מבחינת ההרגשה הרעה שאני מרגיש. תודה.

שלום ישנם אנשים שאינם מגיבים טוב לסלזופירין ( יש לוודא שהתכשיר הוא מצופה - EN ). בכל מקרה סלזופירין לא מעיל לספונדיליטיס כך שיתכן שיהיה צורך בתרופה אחרת.

מנהל פורום דלקות מפרקים