דלקת מפרקים או זיהום כלשהו בגוף

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

06/01/2019 | 18:38 | מאת: טלי

שלום, האם יכול להיות לאחר השתלת סילקון בחזה אקבל דלקת מפרקים או דלקת אחרת. יש לי כאבים במפרקים, עייפות. כרגע בבירור בדיקות דם ESR יצא 29 RF >15 קראתי מאמר שיש אולי מצב שיכול לקרות ואני ממש מודאגת.

שלום הקשר בין שתלי סיליקןן ומחלות דלקתיות הינו נושא לויכוח ארוך בקרב המומחים. בסופו של דבר צריך להתייחס 1.לתלונות ולהחליט האם מדובר בדלקת מפרקים /מחלה אחרת 2. לבדוק האם השתל דולף ואם כן מה ניתן וצריך לעשות מהבחינה הכירורגית

מנהל פורום דלקות מפרקים