כאבי פרקים לאחר מחלה ויראלית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

02/01/2019 | 21:18 | מאת: ירדן

לפני כמה ימים הייתי עם חום 38-39 וכאבי גרון. ביצעתי משטח גרון ביתי מהסופר פררם ונראה כי לא מדובר בחיידק אלא וירוס, כך גם חשב הרופא שזה אכן ויראלי. הגרון עוד מעט כואב אך החום חלף החלו לי היום כאבים בפרקים בכפות ידיים וכפות רגליים ועכשיו התחזק ממש באזור הכתף כל פעולה כואבת. האם יש מה לעשות עם הכאבים והאם זה אופייני?

שלום מחלות וירליות רבות מתאפיינות בכאב מפרקים. לרוב הכאב חולף תוך מספר ימים. במידה והמגמה אינה של שיפור או שיש נפיחות במפרקים יש מקום לפנות לרופא.

מנהל פורום דלקות מפרקים