דלקת בברכיים ובקרסול ימין

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

20/12/2018 | 11:34 | מאת: לימור יהודה

שלום, משנת 2011 ועד היום אני סובלת מכאבים בברכיים ובקרסול ימין. עד היום לא איבחנו ממה זה נובע... חלק טוענים שזה דלקת פרקים אבל לא יודעים להגיד איזו חלק אומרים שזו דלקת מקומית.. משנת 2011 ועד היום אני על פרדניזון 5 מ"ג אני כבר לא יודעת מה לעשות... האם טיפול ביולוגי יכול לעזור לי? ואשמח לדעת מה זה בדיוק? תודה רבה לימור

שלום דלקת מתמשכת מזה 7 שנים בדר"כ גורמת לשינויים מבניים שניתן לראות בצילום/US/MRן. במידה ויש נוזל במפרק יש מקום לנקר וגם זה יהיה סימן לדלקת. יש כמובן בדיקות דם שיכולות להועיל כגון מדדי דלקת וכו'. רצוי לחזור לראומטולוג ולקדם את הבירור במידה ולא נעשה.

20/12/2018 | 11:59 | מאת: לימור יהודה

שלום, תודה על התשובה המהירה. האמת שפניתי למישהו מומחה שטען שאמשיך את הכדורים ואוסיף לי עוד כדורים...מטוטקרס משהו כזה... ואחרי 3 חודשים נראה... המטרה שלי להוריד את הכדורים האלה והוא מוסיף לי... האם אפשר לקבוע תור אליך? היכן אתה מקבל מטופלים? תודה

מנהל פורום דלקות מפרקים