תופעות לוואי מהתרופה otezla

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

05/04/2018 | 11:45 | מאת: NOT_FOUND

הנני מטופל כרגע באוטזלה אחרי שעם סלזופירין ומטרוטקסט היו לי תופעות לוואי קשות. התחלתי לקחת את הכדורים לפני תשעה ימים והתופעות לוואי ממש בלתי נסבלות המקשות עליי שגרה יומית נורמלית ואינני יודע איך אקום בבוקר. מצד אחד הרופא המטפל בי טוען כי התופעות חולפות אחרי חודש ומצד שני קשה לי מאוד אך חושש כיוון שלאט לאט כל ארסנל התרופות נגמר וישארו רק הביולוגיות . אשמח לחוות דעת האם באמת התופעות לוואי חולפות לאחר חודש ימים, תודה רבה.

שלום תופעות הלוואי העיקריות הן שלשול שלרוב חולף לאחר כחודש. כאב ראש ונזלת שגם הן אמורות להשתפר. כדאי לת הזדמנות לתרופה.

06/09/2019 | 15:47 | מאת: זהבה אביאור

כאבי רגלים . נהיות כבדות כמו נימול וכאבי עצמות.

מנהל פורום דלקות מפרקים