כאבים ביד שמאל, אני סובלת מדלקת פרקים שגרונית

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

22/08/2017 | 13:26 | מאת: רונית

אני סובלת מדלקת פרקים שגרונית יותר מ10 שנים. עכשיו כשבוע אני סובלת מכאבים ביד שמאל. כאבים בלתי נסבלים. מהכתף ועד כף היד. הייתי אצל רופא משפחה. הוא נתן לי משחת ראדין, אני מורחת פעמיים ביום, אבל זה לא עוזר לי, לקחתי גם אדוויל, ולא עוזר לי. מה עושים...??? עזרו לי.

שלום אני מניח שאת מטופלת בדלקת המפרקים. אם הכאב חורג מהסוג שאת מכירה ומתרכז במפרק אחד יש לפנות למיון/ראומטולוג בשאלה של זיהום במפרק . אם זה ישלל יתכן שאפשר להזריק מקומית או להעלות מינון סטרואידים.

מנהל פורום דלקות מפרקים