כאב בעצם החיק (פוביס)

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

18/03/2017 | 20:38 | מאת: אייל

מתחילת דצמבר התחיל כאב בעצם החיק (פוביס) כנראה ולא בהכרח עקב עלייה במדרגות אינטנסיבית כספורט. עשיתי US בדיקות דם, שתן כירורג ולא נמצאו ממצאים חריגים. באמצע פברואר החמיר הכאב כנראה ולא בהכרח ממשחק כדורגל (מאז לא עושה פעילות גופנית) הלכתי ל - 2 כירורגים אורטופד אורולוג ועשיתי גם אולטרה סאונד חוזר ללא ממצאים. בנוסף לקחתי ארקוקסיה 10 ימים ללא שיפור. רציתי לדעת מה עוד כדי לעשות וממה הבעיה נובעת? תודה.

שלום מציע לפנות עם כל החומר למרפאת ספורט במאיר

19/03/2017 | 08:38 | מאת: אייל

בהמשך רציתי לציין עוד פרטים. הכאב הוא בפוביס. אין תסמינים נוספים. כואב לי בישיבה ממושכת ובעמידה ממושכת. האם היית ממליץ לעשות מיפוי עצמות? האם היית ממליץ לעשות MRI? האם זה משהו שניתן לדעתך לריפוי עקב הזמן הרב שעבר. (אני נח כבר שהוע וחצי בבית)?

מנהל פורום דלקות מפרקים