דלקת פרקים כרונית שגרונית במצב חמור בכל הגוף.

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

07/11/2012 | 13:14 | מאת: שיר

שלום רב, אני חולה בדלקת פרקים שגרונית (כרונית) ומטופלת בביה"ח מאיר בעירוי אקטמרה פעם בחודש, כמו כן מתאמנת ביוגה (נאמר לי שזה עוזר), אך עדיין סובלת מאוד מרעידות, כאבים, נוקשות ונפיחויות שונות ומשתנות בגוף (בפרקים). הדלקת שלי בשלב מאוד מתקדם בגלל שלקח המון שנים עד שגילו אותה. אני מחפשת פתרונות נוספים לטיפול במטרה להיות בריאה לגמריי וללא שום מוגבלות, שמעתי שטיפול בקנאביס רפואי יכול לעזור ורציתי לדעת אם זה נכון ואם כן מה עליי לעשות, ולמי לפנות בנושא? אם יש צורך אני יכולה לשלוח חומר רפואי או פרטים אחרים... אני פשוט עובדת עצות בחיפוש אחר פיתרון יעיל.

שלום לעיתים קרובות חולים שאובחנו מאוחר סובלים מכאב על רקע נזק בלתי הפיך במפרקים. מעבר למיצוי הטיפול נוגד הדלקת ( אקטמרה היא תרופה מצויינת אך צריך לבדוק אם אין צורך בתוספת טיפול נוגד דלקת) כמובן צריך להדרש למרכיב הכאב הכרוני. השימוש בקנביס לכאב כרוני קיים אך המגבלות על הרישום הן כאלה שמחייבות מעורבות של רופא כאב בדר"כ לאחר מיצוי טיפולים אחרים לכאב. התיעצי עם הראומטולוג שלך והוא יפנה אותך למקום המתאים.

מנהל פורום דלקות מפרקים