שילוב תרופות בדלקת פרקים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

04/11/2012 | 10:59 | מאת: מזי

אני נוטלת תרופות לטיפול בדלקת פרקים ספחתית, סלזופירין שני כדורים ביום, ושלוש מתודרקסאט בשבוע, רציתי לעשות דיאטה ולהעזר בכדורים שובע, הכדורים נמכרים בבתי מרקחת ומורכבים בעיקר מצמחים עם סיבים תזונתיים האמורים לנפח את הקיבה ולגרום תחושת שובע, שאלתי האם אני יכולה לשלב את שובע עם שאר הכדורים של הדלקת? אודה מאוד לתשובה.

שלום רצוי שרופא המשפחה /ראומטולוג יעזר ברוקח קליני למענה מהימן על השאלה. כמות גדולה של סיבים יכולה באופן תאורטי לשנות את ספיגת התרופות.

מנהל פורום דלקות מפרקים