כאבים בברכיים

דיון מתוך פורום  דלקות מפרקים

29/10/2012 | 14:52 | מאת: אהרוני

אני בן 60 ויש לי כאבים עזים בברך שמאל בצילום גילו שיש ליד הפיקא ציסטא קטנה,שאלתי האם היא נעלמת לבד על ידי טיפול באטופן או בניתוח מוציאים את הציסטא,,אגב:אני סובל ממחלת גאוט" ולוקח כדור מונע בשם "אלוריל",זה מציק לי לא יכול ללכת ,לא לישון ,כל הזמן כואב שם,כבר לקחתי הרבה כדורים לכאב הארור הזה,,האם יש טיפול אחר ,בבקשה אודה לך על תשובה בהקדם האפשרי,,תודה.

שלום יש לפחות שני מקורות אפשריים לכאב שלך על פי דבריך. צריך לבדוק אותך ואת הצילומים והבדיקות ולהחליט. פנה לראומטולוג

מנהל פורום דלקות מפרקים