ברזל נמוך בהריון שבוע 29

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

14/12/2020 | 18:29 | מאת: סיון

שלום אני עוד מעט בת 38 ונמצאת בשבוע 29. משבוע 16 הברזל התחיל להיות נמוך -10.8 לקחתי 2 שקיות ספאטון ולאחר חודש בבדיקת דם הברזל hb עמד על 10.5 בהמלצת הרופא שיניתי לפריפל אחד ושקית ספאטון אחת ביום. היום כעבור חודש ה hb עומד על 10.5 זה מאוד מטריד אותי שלא עלה בכלל פריטין -41 B12 -267 איזה תוסף מומלץ (לא משנה מחיר) שאוכל לקחת ובוודאות יעלה את הרמה של הברזל ללא צורך בעירוי? תודה רבה

יש מקרים שנותנים עירוי ברזל. התייעצי שוב עם רופא הנשים שלך. בהצלחה.

מנהל פורום תזונה בהריון