מקיאה ולא יודעת מה לעשות

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

09/09/2019 | 07:03 | מאת: רינת

היי, ניסיתי לקחת ברזל עדין של סולגר, ולפני כן פרנטל, שניהם גרמו להקאות. מה עליי לעשות? להמשיך לקחת רק חומצה פולית עד שיעברו הבחילות ? אני כרגע בשבוע 13. תודה

אולי לנסות ברזל נוזלי .. התייעצתי עם הגניקולוג שלך בהתאם לבדיקות הדם על המינון הרצוי לך.

ובנוסף למה שרשמתי, ברזל לא מחליף פראנטל .. בפראנטל יש ויטמין d ויוד שדרושים להריון. אז במידה ולא נוטלת פראנטל יש ליטול בנפרד חומצה פולית, יוד, ברזל וויטמין d במינונים הדרושים להריון, התייעצתי עם הגניקולוג שלך.

מנהל פורום תזונה בהריון