ועוד שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  תזונה בהריון

23/05/2018 | 14:18 | מאת: יעל

אפשר לקחת ברזל+ חומצה פולית במקום הפרנטל ? עשיתי בדיקות דם ואין לי חוסרים . הברזל ברף התחתון של הטווח . תודה !

היום קיימת הנחייה חדשה שבנוסף לברזל ולחימתה פולית מומלץ ליטול ויטמין d במינון של 200-400 יחידות בינלאומיות+ יוד 150-250 מקג. יש סוגי פראנטל בהם תוכלי לקבל הכל בכדור אחד אז לשיקולך.. לעיתים יש לתסף בנוסף בברזל חיצוני. הייוועצי עם הרופא / הדיאטנית המכירים את הרקע שלך לקביעת המינונים הרלוונטיים לך עפ בדיקות הדם.

מנהל פורום תזונה בהריון