נלחץ מסכרת נעורים בן 14

דיון מתוך פורום  בוגרים עם סוכרת סוג 1

23/06/2012 | 08:06 | מאת: אורי

שלום אני בן 14 בזמן האחרון אני לא מרגיש טוב אולי זה בגלל קלקול קיבה ואולי משהו אחר,לחבר שלי יש סוכרת נעורים הוא אמר לי מה התופעות לוואי.אז הוא אמר לי שהוא היה בהזיות כאלה וגם אני הייתי אבל ממש טיפה,לשתות הרבה הרבה-לא קרה לי,חולשה-אני קמתי חלש היום לא כזה חלש הוא אמר לי שזה היה בהגזמה חלש אני חלש אבל לא מאוד,השתין בכמויות לא קרה לי,עייפות-לא קרה לי. אני בן 14 אני מטר 61 משקלי 43 אני רזה אני לא אוכל הרבה,אולי כל התופעות האלה באות שאני בקושי אוכל וגם בקושי שותה?.. אני ילד ממש לחוץ אז שמספרים לי כאלה דברים ואני באותו זמן לא מרגיש טוב אני עוד יותר לא מרגיש טוב. תודה רבה!

28/06/2012 | 16:41 | מאת: איזבלה אינסל

שלום אורי. כפיו שחבר שלך סיפר לך סימני סוכרת הם: צימאון, שתייה מרובה, רעב ואכילה מרובה ביחד עם ירידה במשקל, השתנה מרובה. בנוסף חולשה וסחרחורת. בהמשך יש בחילה וכאבי בטן. אך בכל מיקרה, אם אתה לא מרגיש טוב, חשוב לברר סיבה ע"י בדיקת דם בקופת חולים. לפי סימנים שאתה מתאר, יכול מאוד להיות שיש לך אנמיה או חוסר ויטמין D, שגם דורשים טיפול. בהצלחה ותרגיש טוב!

מנהלי פורום בוגרים עם סוכרת סוג 1