תדירות יציאות מאד גבוהה - בן 8.5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/07/2013 | 19:39 | מאת: מיכל

בני בן 8.5 חודשים, שוקל 12 ק"ג (גבוה וחסון) - עד לפני שבועיים היה לנו חודש וחצי במהלכו הוא היה עושה המון המון קקי (12-15 פעמים ביממה, מתוכם 4-5 פעמים בלילה!), וזה היה פשוט סיוט (מתעורר כל פעם לעשות קקי, לא נרדם...). הוא לא נראה סובל בכלל, ועשינו בדיקות צואה ובדיקות כלליות והכל היה תקין. מאז הקצב ירד (לא שינינו שום דבר בתזונה), אבל הוא עדיין עושה קקי פעמיים-שלוש במהלך הלילה. כמו כן, הרבה פעמים משכיבים אותו לישון, הוא נרדם, ודקה-שתיים אח"כ מתעורר בבכי ועושה קקי. האם זה תקין? יש לציין שמדי פעם אנחנו משלבים בקבוק אחד של נוטרילון לפני השינה במקום הנקה (מתחילים גמילה הדרגתית) - יכול להיות שזה הגורם? נשמח לעצות מה לעשות, אנחנו גם חוששים לבריאותו, וגם מיואשים מההשפעה של כך על השינה (המאד גרועה מלכתחילה) שלו. יש לציין שנוטרילון זה התמ"ל היחיד שלא עושה לו רע (הקיא מטרנה וסימילאק). תודה!

תבדקי אם יום אחד את לא נותנת תמ"ל ובמקום הנקה ,עדיין ממשיך עם יציאות בליילה או ששותה מים יותר מידיי או אוכל יותר מי דיי ירקות וסיבים תזונתיים אבל קודם תנסי בלי תמ"ל יום אחד

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים