שימוש בתרופה LAXADIN , או תכשיר נורמלקס/בניפייבר

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

21/05/2012 | 12:56 | מאת: גבי

שאלה לרופאי ילדים/מומחי תזונה לתינוקות : אשתי נוטלת באופן קבוע LAXADIN, או נורמלקס/בניפייבר עקב עצירות כרונית קשה.לפני יומיים אשתי ילדה והיא מעוניינת להניק את התינוקת. האם קיימת בעיה ? האם תרופות אלו/חומרים אלה עוברים דרך חלב האם ועלולים להשפיע בצורה זו או אחרת על התינוקת ?

יש הבדל בין לקסדין ,בנפיבר ונורמלקס במידה ומניקה עדיף שתיקח נורמלקס או בנפיבר מאשר לקסדין כי הלקסדין הוא תכשיר משלשל וכמובן שתתייעץ עם הרופאת משפחה שלה

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים