תוספי תזונה לילדה בן 3

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

26/05/2020 | 14:39 | מאת: מורן

שלום רב יש לי שאלה הילדה שלי בת 3 והיא לא אוכלת טוב לדעתי , רוב התזונה שלה מתבססת על פחמימות ( פתיתים , אורז, פסטה ) , אני לא מצליחה להאכיל אותה המון פירות וירקות . לכן החלטתי לתת לה מולטי ויטמין ואומגה 3 של אלטמן בנוסף היא לוקחת טיפות ברזל כטיפול מניעתי לפי הנחיית הרופא. 1) האם סוכריות הגוני של המולטי ויטמין מספקים לה כל הויטמינים החינויים . 2) האם אפשר שתיקח את המולטי ויטמין עם האומגה 3 ביחד . 3) האם יש מניעה כל שהיא לקחת את התוספים בסמוך ללקיחת טיפות הברזל .?

אפשר לתת יומי פלוס אבל ממליצה שתלך לדיאטנית ילדים בקופת חולים על מנת שתבדוק אם צריך ויטמינים. אפשר לקחת עם ברזל .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים