שאלה מוזרה בנוגע לתינוק יונק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

08/08/2019 | 23:46 | מאת: הלל

שלום. רושמת פה כי לא מצאתי פורום יעוץ הנקה פעיל. מקווה שתוכלי לסייע לי. הבן שלי בן 5 חודשים. ניזון מהנקה בלבד לאחרונה אחרי שיונק, כשאני מרדימה אותו על הידיים, הוא מוצץ לי או לעצמו את היד (ממש עושה היקי). לדעתך זה מעיד על רעב? או שאולי שלב התפתחותי? ובכלל - האם יכול להיות שהחלב שלי כבר לא מזין אותו מספיק? תודה לך וסליחה על השאלה המוזרה...

08/08/2019 | 23:48 | מאת: הלל

חשוב לי להוסיף שהוא יונק משני הצדדים עד שמתנתק על דעת עצמו. ושכמובן מניקה לפי דרישה ולא מונעת ממנו חלילה לינוק

אם יש לך אפשרות לשאוב חלב תנסי אחרי הנקה לתת חלב שאוב ואם אוכל עוד זה אומר שהוא רעב

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים