תוסף מזון לילדה בת 11.5

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

04/02/2019 | 15:40 | מאת: luba

שלום, רציתי לשאול לגבי תוסף מזון לילדה בת 11.5 מאוד רזה ( גובה 1.54 משקל 37 ק"ג)בררנית באוכל ,כמעט לא אוכלת בשר. איזה תוסף מזון אפשר לתת לה כדי להגביר את התאבון, בנוסף היא מקבל כול יום vivanse מ"ג30 בנוסף הייתי מעוניינת לדעת האם יש קשר ישיר בן כמות האוכל בארוחת בוקר לבן משך השפעתו של הכדור . המון תודה.

שלום את צריכה התייחסות מפורטת לכן מציעה שתלכי לדיאטנית ילדים באופן מסודר על מנת שהילדה תקבל טיפול תזונתי הולם . יש בכל ק"ח דיאטניות ילדים שידעו לכוון אותך . איאפשר לזרוק כך תוספים .צריך לראות אותה . בקשר לקשר עם ארוחת בוקר וויונס אין אבל הילדה חייבת לאכול ארוחת בוקר טובה מאוד ואז לקחת ויונס

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים