שלשול שלא נגמר כבר ארבעה שבועות

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

28/11/2018 | 08:38 | מאת: יפעת

לפני כארבעה שבועות הילד הגיע משלשל מים מהגן, הגענו לרופא שטען שזה וירוס, וצריך לעשות לו כלכלה עוצרת, במשך שבוע זה לא עזר, אחרי שבוע וחצי נלקחה דגימת צואה שהראתה שהכל תקין, ועדיין המשיכו להגיד לי שזה וירוס ויעבור לבד. נתנו לי תרופה שמסמיכה את הצואה, והצואה הפכה להיות ממיימית למשחתית, לאחר עוד כמה ימים הגענו לרופאה אחרת שנתנה לי אישור להחזיר אותו לגן, הצואה הייתה סמיכה אבל לא שלשול מימי. בגן נתנו לו כלכלה רגילה, ולאחר שבילה יום שלם בגן חזר משלשל מים, חזרנו לרופא שהתעקש שזהו וירוס, אבל נתן בדיקות דם שמראות שהכל תקין, הילד עושה צואה רכה אולם הוא בכלכלה עוצרת מאוד קפדנית. אני עובדת עיצות ולא מאמינה שלילד יש רק וירוס. הילד אוכל: אורז לבן (הרבה) לחם, פסטה, צנימים, לחמניות ביצה קשה או חביתה ללא שמן בכלל עוף בתנור ולפעמים במבה שותה אך ורק מים ולפעמים מי אורז כבר 3 שבועות השאלה שלי: מה זה יכול עוד להיות?

באמת אין מה לעשות ,יש לפעמים שהילד יש לו יציצאות מימיות למרות שאין לו כלום .זה לוקח יותר זמן . לתת לו לאכול כרגיל וזה אמור לעבור לבד .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים