תינוק בן 3 חודשים.....

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

30/06/2018 | 15:26 | מאת: אמא

תינוק שלי בן 3 חודשים. עד לפני כשבועיים היה אוכל מעולה, 5 ארוחות ביממה, כול ארוחה 150 cc. מלפני כשבועיים התחיל לעשות בעיות באכילה, אחרי כמה לגימות צורח ולא מוכן להמשיך לאכול. יש לציין לא פולט ולא מקיא. בהתייעצות עם גסטרו הוחלף לו התמ"ל לנוטרילון. בימים הראשונים חזר לאכול כרגיל ואחרי כשבוע שוב מתחיל לבכו. ולא מוכן לאכול. אוכל כ 50-90 עם הפסקות מרובות ובכי. מפחד שיתייבש התחלתי להאכיל אותו תוך כדי שינה , ומה שקורה שתוך כדי שינה אוכל ללא בעיות ומסיים את הבקבוק מה ששולל לי שיש לו רגישות ללקטוז. חשוב לציין שעדיין סובל מאוד מגזים, וקשה לו להפליץ ממש מתפטל מכאבים. אשמח להכוונה אך לטפל בו.

העובדה שאת מאכילה אותו בליילה מתוך שינה לא טוב כי יחליף לך ימים בלילות . תנסי שוב להאכיל אותו ביום . חכי שיהיה רעב לפחות 3 שעות בין הארוחות ,כמה שאוכל אוכל גם אם זה 50-60 סמ"ק ,על תדחפי לו אוכל וחי שוב עד שיבקש אוכל . במגביל את צריכה לבדוק שעולה במשקל ועירני וכו.

הי אני מציעה שתחזרי לרופא גסטרו כי אולי יש מקום לתת פורמולה מפורקת (לא קשור לפורמולה דלת לקטוז )

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים