"הפרעת אכילה" בת 4.5

דיון מתוך פורום  תזונת תינוקות וילדים

29/04/2018 | 17:00 | מאת: לילך

שלום רב, ביתי בת 4.5 (תאומה) ואוכלת בצורה מוגזמת... אחרי כל ארוחה היא מבקשת עוד, בין הארוחות היא מחםשת מה לאכול, כל מי שאוכל בבית היא ישר נעמדת לידו מסתכלת על האוכל ומבקשת, בימי הולדת היא מעבירה 60 אחוז מהזמן באיזור האוכל/חטיפים... בעצם היא כל היום אובססיבית לאוכל... ניסיתי ליישם המלצות של רופאת ילדים כמו להקטין את הכמות בצלחת בכדי לאפשר לה את המנה הנוספת... מיים או פרי לפני הארוחה... כלום לא עוזר! יש לציין שהיא בעודף משקל כבר, אשמח לדעת לאיזה גורם אני צריכה לפנות בכדי לטפל בה, והאם זה דרך קופ"ח או פרטי... תודה רבה

אין ספק שיש ילדים שאין להם תחושת רעב ושובע ולכן יכולים לאכול כמויות גדולות של אוכל.עדיין צריך סדר וגבולות וגם לא יכולה להמשיך לאכול אם כבר אכלה . את יכולה לפנות לדיאטנית ילדים בק"ח אבל זה לא מספיק צריך גם כן גורם רגשי וגם אתם כהורים צריכיםם הדרכה לכן יש בביתי חולים וק"ח מרפאות רב צוותית לאורך חיים בריא והשמנת ילדים .

מנהל פורום תזונת תינוקות וילדים