האם לעשות את הבדיקה מי שפיר?

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

20/11/2019 | 13:31 | מאת: שני

שלום,שמי שני בשבוע 24 (במהלך סקירת מערכות מאוחרת)התגלה ריבוי מי שפיר בבדיקה AFI 30, חוץ מזה כל שאר הבדיקה,איברים ותנועות- הכל תקין. אציין שכל שאר הבדיקות שביצעתי,סקירה ראשונה,שקיפות,חלבון עוברי-הכל תקין. אחרי העמסת סוכר 100-שיצאה תקינה. בד דם-תקינות. הופניתי לייעוץ גנטי-שם הומלץ על מי שפיר.(ביצעתי מידע גנטי לפני הכניסה להיריון שיצא תקין). נבדקתי אצל רופאת נשים ועוד רופאה בביה ח-כל פעם הכמות מים הייתה שונה-26.29,28 . יש לציין שאין לי או לבעלי היסטוריה של מומים או תסמונת דאון במשפחה כרגע נמצאת בשבוע 29, ואמורה על פי הייעוץ הגנטי לעשות בדיקת מי שפיר ו-CMA בין השבועות 30-32. אשמח לתגובתך,

שלום, התגובה היא שמומלץ לבצע את הבדיקה. בברכה ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה