נגישות
נגישות

סיסי שליה דעתך המקצועית

דיון מתוך פורום  בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה

12/06/2018 | 13:04 | מאת: קורין

שלום רב לאחר לידה שקטה בשבוע 26 בעקבות טריזומיה 18. בהריון הבא ב״ה מתכננת לעבור בדיקת סיסי שליה ולא לחכות למי שפיר. ידוע לי שהסיכון לאיבוד העובר גדול יותר, בכל זאת הייתי מעוניינת לשמוע את דעתך המקצועית תודה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום קורן, בעבר דובר על סיכון כפול בבדיקת סיסי שליה לעומת דיקור מי שפיר. מחקרים אחרונים לא הראו הברזל בסיכון בין שי הבדיקות ולכן והרבה מקומות בעולם כבר מתייחסים לסיכון כסיכון זהה. בהצלחה, ד"ר יוסי הר-טוב

מנהל פורום בדיקות מי שפיר וסיסי שלייה